Zumba Fiesta Latina in Tilburg

Zumba Fiesta Latina in Tilburg

Ik ben Sonia Rosales, een vriendelijke, spraakzame en sportieve dame die in Perú als kleuterleidster heeft gewerkt. Vanaf 2009 woon ik in Nederland en ik heb iedere kans aangegrepen om te leren en mezelf verder te ontwikkelen.    

Ik woon al 4 jaar in Tilburg samen met mijn vriend en ik heb geen kinderen. Tegenwoordig werk ik bij de thuiszorg.  

Sonia Rosales 

Eén van mijn hobby’s is dansen, dit zit ten slotte in mijn bloed. Het Zuid-Amerikaanse ritme en plezier wil ik graag met anderen delen. Tevens ben ik een gediplomeerd Zumba® instructrice. Zumba® heeft mij de kans gegeven om deelnemers van niet-Nederlandse afkomst ook de mogelijkheid te geven om verder te integreren in de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse taal te oefenen en te verbeteren. Dat laatste geldt ook voor mijzelf want ik kom oorspronkelijk uit Perú en mijn moedertaal is Spaans.
Het is leuk en goed om meer contact te hebben met de mensen in je directe omgeving en om onderling even bij te praten. Dankzij Zumba® heb ik mijn draai gevonden in Nederland! 

Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn dansschool Estilo Latino ofwel Latijnse (Zuid-Amerikaanse) stijl in Tilburg. Mijn dansschool biedt groepslessen van Zumba®Fitness 18+ , Zumba®Gold  55+ en Zumba®Kids vanaf 8 t/m 12 jaar. Alle groepslessen zijn op Latijns-Amerikaanse muziek, zoals salsa, bachata, merengue en ook alle ritmes van de wereld! 

Het dansles geven aan verschillende leeftijdscategorieën geeft mij heel veel plezier. Mijn lessen zijn een echt FIESTA LATINA . 

Kom jij bij ons dansen?  

Con mucho amor, Sonia Rosales 

Geen reactie's

Geef een reactie

Meer danspraat