Terugblik Festival deVloerOp door Monique van Opstal

Terugblik Festival deVloerOp door Monique van Opstal

Voor ons Festival deVloerOp dat 12 september plaatsvond was Dansschool Van Opstal een van de deelnemende dansscholen die optraden op de Kijkvloer en workshops gaven op onze Doevloer. We vroegen Monique van Opstal naar haar ervaring van deze dag.

deDansPunt. organiseerde voor de eerste keer dit dansevenement. Wat was het een heerlijke dag. Zeker na zo’n lange tijd van Covid-maatregelen was het nog eens een extra cadeautje. Eindelijk weer voor een live publiek optreden.

Met drie dansgroepen waren we van de partij om de shows te geven. De organisatie had er alles aan gedaan om de dansers op de voorgrond te zetten. Een mooi groot podium, relaxte sfeer, foodtrucks voor de inwendige mens, diverse zit gelegenheden, of gewoon lekker op het gras, waar mensen heerlijk konden genieten van de diversiteit aan dans. Gelukkig was het ook nog een zonnige dag.

Er was zelfs een tweede podium waar de gehele dag door leuke dansworkshops gegeven werden in diverse stijlen. Ook wij mochten twee workshops geven o.l.v. Wendell Potters;  hiphop en de hustle als danspaar.

Onze dansers en trainers hebben genoten van deze dag. Een enorm GROOT dank je wel aan de organisatie.
Hopelijk volgend jaar weer.

Geen reactie's

Geef een reactie