Sophie stelt zich voor

Sophie stelt zich voor

“Leren met elkaar en van elkaar in een creatieve omgeving”

Mijn naam is Sophie van der Dussen (2001) en de komende periode loop ik stage bij deDansPunt.

Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar aan de Academie voor Danseducatie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Dans is voor mij altijd een grote passie geweest en meer dan een hobby. Dit begon toen ik 4 jaar was en groeide, naarmate ik ouder werd, alleen maar verder door. Op een dag wist ik het zeker, ik wil later dansdocent worden.

Nu ik in mijn afstudeerjaar zit krijg ik de ruimte om mijzelf te oriënteren wat er binnen de sector en werkveld nog meer te vinden is naast het geven van danslessen.

Binnen mijn stage bij deDansPunt. hoop ik ervaringen op te doen rondom het organiseren van evenementen voor amateurdansers in Noord-Brabant. Hoe verbind je mensen en breng je mensen bij elkaar door middel van dans. Ik zie dit als een uitdaging en een mooie kans om mijn netwerk te verbreden en kennis te maken met alles wat zich afspeelt in de sector.

Ik ga mijn stage met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme tegemoet!

Geen reactie's

Geef een reactie

Meer danspraat