deDansMakers

deDansMakers, hèt nieuwe coachingtraject van deDansPunt, richt zich op dansmakers die zich verder willen ontwikkelen en hun dansers naar een hoger plan willen tillen. Tijdens dit traject staat de creatieve & artistieke ontwikkeling centraal met als doel een choreografie van minimaal 10 en maximaal 20 minuten.

Het deDansMakers traject bestaat uit scholing en coaching van professionele choreografen aangeboden vanuit diverse dansdisciplines en het presenteren op een professioneel podium.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de eigen locaties wordt bepaald hoeveel voorstellingen en op welke plekken er zullen plaats vinden. Dit wordt door dDP bepaald op het moment dat de inschrijving is gesloten en er zicht is op de deelnemers. Het traject bestaat uit drie onderdelen:

1. Masterclasses

Drie werkdagen met masterclasses van Choreografen en experts op het gebied van choreograferen waarvan de laatste met alle dansers.

2. Coaching

Coaching op de eigen locatie van de deelnemers. Dit gebeurt op maat: de best passende choreograaf wordt gekoppeld aan de dansstijl en leervraag van de dansmaker.

3. Tournee

Het traject wordt afgesloten Tournee door de provincie, zodat deelnemers de kans krijgen de choreografie een aantal keren te presenteren.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Categorie
deDansMakers, Traject, Workshops
Tags
dedansmakers