Pien stelt zich voor…

Pien stelt zich voor…

Ik ben Pien van Welbergen – Danen, 59 jaar, getrouwd met Hans en moeder van drie dochters.

Vorig jaar vroeg Annette of ik zin had me aan te sluiten bij deDansPunt. Mijn interesse was gewekt. Mijn vrijwilligerswerk voor het souvenir jeugdkoor had ik na 10 jaar opgezegd, er was tijd in mijn agenda voor andere projecten en daarbij wilde ik me meer toeleggen op dans. Afgelopen november heb ik een aantal keren meegedraaid bij deDansPunt om te kijken of het iets voor me was. Ik was meteen enthousiast en heb me met plezier meteen op het organiseren van een Blinkers gestort. Het team is gepassioneerd en fijn om mee te werken. 

Ik ben in 1991 afgestudeerd als docente dansexpressie aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Ik heb gewerkt als dansdocent, assistent choreograaf en productieleiding van 1985-1997 voor dansstudio het danshuis te Tilburg. Van 1998-2012 heb ik als dansdocent en ondersteuning productiewerkzaamheden bij het Factorium Tilburg gewerkt, waarvoor ik veel schoolprojecten heb verzorgd. Daarnaast eigen choreografieën en uitvoeringen  gemaakt met amateurdansers op verschillende locaties. Af en toe dans ik nog zelf . Mijn laatste voorstelling “Tableau de la troupe /Good ( old ) Times “met dansers van 55 + was in februari 2022 voor Hollland Dance festival. 

Momenteel werk ik samen met mijn man in onze eigen drukkerij .Tevens ben ik werkzaam voor  dansgezelschap Corpo Máquina Society. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Meer danspraat