Hoe Chris, vader van Sofie devloerop heeft ervaren

Hoe Chris, vader van Sofie devloerop heeft ervaren

Zaterdagochtend 10:00 uur. Normaal een ochtend waarop we rustig aan doen, maar nu zijn we al vroeg op pad vanuit Kaatsheuvel naar de Muzentuin in Tilburg. Onze oudste dochter wil graag deelnemen aan de eerste workshop van Festival deVloerOp van deDansPunt.  
Er staan diverse tenten opgebouwd en in een van de tenten, de ‘DOE VLOER` sluit mijn dochter aan bij de Yoga les. 

Workshop Yoga

Na de fijne workshop Yoga in een zonnige Muzentuin volgt mijn dochter ook nog een les Modern Jazz. Hierna zouden wij naar huis gaan, want “huiswerk pap”. Maar ook Factorium Cultuurmakers houdt open dag, met allerlei clinics en ik begrijp hieruit dat ons verblijf langer wordt.  
Een workshop ballet met fitnessbal volgt en buiten op het podium van de ‘KIJK VLOER` zijn allerlei demonstraties te zien van verschillende dansscholen. We lopen een vriendin tegen het lijf en ze besluiten samen om nog een keer de workshop met de fitnessbal te volgen, daaropvolgend dans & gebarentaal en om de dansdag af te sluiten volgen ze een energieke les hiphop.  

Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het inmiddels 18:15 uur is. Was er niet nog iets met huiswerk? Mijn dochter neemt afscheid van haar vriendin en terwijl ze naar de auto lopen zegt ze: “Zo, dat was leuk hé?! Ik kijk haar aan en zie een moe maar voldaan gezichtje. “Ja, dat was zeker leuk”. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Meer danspraat