Activiteiten.

Wat wij doorgaans organiseren door het jaar heen. Houd de agenda in de gaten om geen dans activiteit in Brabant te missen.

Voor de dansamateur.

Alle activiteiten op een rijtje voor de amateurdanser en dansdocent om zichzelf te informeren, te inspireren en zichzelf te laten zien.

WORKSHOP/ PODIUM

deDansPuntjes Theatertour.

Speciaal voor dansgroepen uit Noord-Brabant organiseren wij deDanspuntjes Theatertour! Met een workshop voorafgaand aan een dansvoorstelling krijgen jouw dansers de kans om een eigen DansPuntje te creëren.

INSPIRATIE EN SCHOLING

deDansMakers.

deDansMakers richt zich op dansdocenten en dansmakers die hun performances en dansers naar een hoger plan willen tillen. deDansPunt. biedt hiervoor masterclasses met experts uit het dansveld.

TICKETS
'; zoom
deDansMakers, Traject, Workshops
DANSFESTIVAL

deVloerOp.

Een dansfestival, op 12 september 2021, om het jaar van beperkingen te vergeten en elkaar al dansend weer te ontmoeten in samenwerking met Factorium Cultuurmakers starten we het nieuwe dansseizoen.

VOOR DANSEND BRABANT

KickOff.

De Kick Off een dag boordevol dans, er is die dag genoeg te beleven voor dansers, dansdocenten, makers en organisaties, kortom iedereen die van dans houdt.

WORKSHOP

deDansPuntjes.

In een Workshop krijgen dansers de kans om een eigen dans te creëren waarin ze hun eigen dansmoves centraal stellen. Om vervolgens op rubberen ronde dansvloeren van 2 meter doorsnee je een korte dans presenteert.

DANSWEDSTRIJD

Blinkers.

Een open podium voor iedere danser ongeacht stijl, ervaring en niveau. Amateurdansers krijgen de kans zich te presenteren in een professioneel theater.

NETWERKEN

Leergemeenschappen.

De leergemeenschappen delen we kennis en ervaringen in een werkgroep van dans professionals uit Brabant. Een netwerk om te bespreken wat er allemaal gebeurt op het gebied van (amateur)dans en welke behoeftes er zijn.

Archief.

Terugblik op onze activiteiten van de afgelopen jaren via onze YouTube-kanaal.

Aftermovie Festival deVloerOp 2021