deVloerOp

de VloerOp.

Na heel wat maanden stil gezeten te hebben door de beperkingen rondom Corona organiseert deDansPunt. een dansfestival Even het jaar van beperkingen vergeten en elkaar al dansend weer ontmoeten. Samen met Factorium Cultuurmakers starten we het nieuwe seizoen.

deDansPunt. Heeft als koepelorganisatie voor de amateurdans de opdracht de amateurdans een podium te bieden. Ook zijnwe de verbinder van amateurdans in Brabant en werkt daarin zoveel mogelijk samen met partners. Bij deVloerOp doen we dit met Factorium cultuurmakers en Art-Fact. Ook krijgen we medewerking van Dukebox en kinderfestival Spruit.

DeVloerOp – Een dag van kijken en doen op 3 dansvloeren!

  • Een dansvloer waar presentaties en demonstraties te zien zijn.
  • Een dansvloer met een divers palet aan dans voor alle leeftijden, stijlen en niveaus. Van salsa tot moderne dans, van stijldans tot hiphop, alles is mogelijk!
  • Een dansvloer waar we improviseren, waar we in stilte onze eigen dans dansen, waar we freestylen, maar bovenal een feestje bouwen.
  • Voor kinderen van 4 tot 12 jaar organiseert Factorium Cutuurmakers een speciaal ochtendprogramma dat uitmondt in de opening van het hele programma.

Her programma

Het start om 11:00 uur met een kinderprogramma en workshops, om 13:00 uur starten we met een knaller het hele festival met een open podium en we stuiten in de avond af met een dansfeest tot 22:00 uur einde festival. Kijk voor het open dag programma van Factorium Cultuurmakers.

Het festival in het centrum van Tilburg in de open lucht. Het vindt plaats in de Muzentuin en het Vrijheidspark.

Voor wie

Voor alle dansliefhebbers die zin hebben in een dansfeestje. Deelname open podium is voor iedereen die met dans iets wil presenteren.

Meedoen.

Heb je een of meerdere dansgroepen die je op het podium wil laten dansen of heb je een toffe workshop die je wilt presenteren? Mail ons dan via activiteiten@dedanspunt.nl o.v.v. deelname deVloerOp of klik op de knop hieronder. Heb je geen dansgroep of workshop aan te bieden? Je bent natuurlijk van harte welkom om van dans te genieten, er is genoeg te beleven. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op deVloerOp! Zet jezelf op aanwezig via ons Facebook Event!