deVloerOp

In 2021 hebben we deVloerOp voor het eerst georganiseerd. Het festival onstond door de beperkingen rondom Corona, en het bleek een succes. Daarom organiseerden we het nog een keer op zondag 17 September in Spoorpark in Tilburg. Het was een dag vol dans in de openlucht met gezellige zitjes en foodtrucks.

deDansPunt. heeft als koepelorganisatie voor de amateurdans de opdracht de amateurdans een podium te bieden. Ook zijn we de verbinder van amateurdans in Brabant en werkt daarin zoveel mogelijk samen met partners. Wil jij ook meewerken, neem contact met ons op dan kijken we wat er mogelijk is.

DeVloerOp – Een dag van kijken en doen op 3 dansvloeren!

  • Een dansvloer waar presentaties en demonstraties te zien zijn.
  • Een dansvloer met een divers palet aan dans voor alle leeftijden, stijlen en niveaus. Van salsa tot moderne dans, van stijldans tot hiphop, alles is mogelijk!
  • Een dansvloer waar we improviseren, waar we in stilte onze eigen dans dansen, waar we freestylen, maar bovenal een feestje bouwen.

Voor wie

Voor alle dansliefhebbers die zin hebben in een dansfeestje. Deelname open podium is voor iedereen die met dans iets wil presenteren.

Meedoen.

Heb je een of meerdere dansgroepen die je op het podium wil laten dansen of heb je een toffe workshop die je wilt presenteren? Mail ons dan via activiteiten@dedanspunt.nl o.v.v. deelname deVloerOp of klik op de knop hieronder. Heb je geen dansgroep of workshop aan te bieden? Je bent natuurlijk van harte welkom om van dans te genieten, er is genoeg te beleven. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een volgende deVloerOp!

Sponsoring.

Wil je het dansveld ondersteunen voor aankomend event? Dan hebben wij drie verschillende sponsorpakketten waar je uit kan kiezen.

Voor meer informatie ga naar de sponsoring pagina

Aftermovie 2021.

Voorgaande edities.