deDansPuntjes

deDansPuntjes. is een concept waarbij je een korte dans presenteert op rubberen ronde dansvloeren van 2 meter doorsnee. Het handelsmerk van deDansPunt. Wellicht heb je ze ooit ergens zien liggen.

 

Deze danspuntjes rol je zo op en kan je overal plaatsen. Ideaal voor een open dag, braderie, festival of als teaser tijdens een andere voorstelling.

 

De danspuntjes kunnen op maat ontwikkeld worden maar ook kan er een fragment uit een voorstelling op gepresenteerd worden als een trailer. Een bijkomstigheid zo hebben we ondertussen ervaren is dat het voor de danser een kick op levert om het publiek in de ogen te kunnen kijken en het is een goede manier om te leren performen, staan voor je eigen dans!

 

In een Workshop krijgen dansers de kans om een eigen dans te creëren waarin ze hun eigen dansmoves centraal stellen.

 

Middels een beproefd concept krijgt de danser handvatten om door middel van geleide improvisatie een eigen dans te maken. Meestal een solo, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Hierbij staat centraal ‘Show your move! Dit doen we door workshops in heel Brabant aan te van een professionele coach die eravaren en getraind is in het concept van deDansPunt. Deze workshops worden tot en met 2020 gratis aangeboden. Interesse, mail ons info@dedanspunt.nl.

 

Netwerken
Als koepelorganisatie vinden we het belangrijk om als spin in het web in Brabant connectie te hebben met wat er allemaal gebeurt op het gebied van (amateur)dans en te weten welke behoeftes er zijn. Daarvoor hebben we het initiatief genomen om een aantal mensen bijeen te brengen.

Voorgaande edities.

Categorie
deDanspuntjes, Workshops
Tags
dedanspuntjes