deDansMakers

de DansMakers.

deDansMakers van deDansPunt richt zich op dansdocenten en dansmakers die zich verder willen ontwikkelen in het maken van choreografieën en daarmee hun dans en dansers naar een hoger plan willen tillen. Met deDansMakers bieden we inspirerende masterclasses en coaching aan, gegeven door professionele choreografen met diverse dansstijlen en werkwijzen die jou kunnen helpen, waarbij jouw creatieve & artistieke ontwikkeling centraal staat.

Coaching

Wil je coaching om jouw maakproces, een concept van een voorstelling of een dans onder de loep te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste coach/choreograaf bij jouw leervraag als maker. Het gesprek om je leervraag helder te krijgen en de matching met een passende expert doen we kosteloos.

In samenwerking met choreografen 

Met deDansPunt je punt maken als maker. Ons filmproject Punt. | De minuut van… waarmee we inspiratie bieden aan amateurdansmakers en dansdocenten door de ‘gouden tip’ van choreografen te geven. Hieronder onze vijf geïnterviewde choreografen.

Waar het mij om gaat is dat iedereen zichzelf kan ontdekken in dans en dit is waardevol voor een rijk leven.

De minuut van… Robin Berkelmans – www.robinberkelmans.nl/dansmaker

Discover the joy of dance by exploring the movements that exist within and around you!

De minuut van… Parijat Naik –  www.parijatnaik.com

Het leven voelt soms als ondoorgrondbare eindeloze oceaan, waarin wij in eenzame gevoelens kunnen verdwalen. Dans is voor mij een reddingsboot in de zoektocht naar hoop, troost, schoonheid en verbinding met anderen.

De minuut van… Katja Grassli www.movetomeet.org

De kleinmenselijke kant als moter en inspiratie van het maakproces.

De minuut van… Piet van Dycke www.plan-brabant.nl

Dans maken en dans beleven is voor mij de connectie zoeken met de ander. Samen werken, zoeken, groeien, struikelen, opstaan en het beste uit jezelf halen. Ik daag iedereen uit om die connectie aan te gaan.

De minuut van… Luciënne Lambermont InstagramYoutube

 

just do it

De minuut van… Ilona Hendriks – www.ilonahendriks.nl – www.letsthinknow.com