deDansMakers

de DansMakers.

deDansMakers van deDansPunt richt zich op dansdocenten en dansmakers die zich verder willen ontwikkelen in het maken van choreografieën en daarmee hun dans en dansers naar een hoger plan willen tillen. Met deDansMakers bieden we inspirerende masterclasses en coaching aan, gegeven door professionele choreografen met diverse dansstijlen en werkwijzen die jou kunnen helpen, waarbij jouw creatieve & artistieke ontwikkeling centraal staat.

Coaching

Wil je coaching om jouw maakproces, een concept van een voorstelling of een dans onder de loep te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste coach/choreograaf bij jouw leervraag als maker. Het gesprek om je leervraag helder te krijgen en de matching met een passende expert doen we kosteloos.

Inschrijven masterclasses.

Schrijf je nu in! Meld je hieronder aan. Maximaal 12 plaatsen per masterclass.

deDansPunt. volgt de richtlijnen die door het RIVM worden afgegeven, zoals ook helder verwoord in het PROTOCOL DANSSECTOR. We adviseren om als je niet op de fiets kan komen vooral met de auto te komen en het OV te vermijden.

Jack Gallagher |  8 november 2020 | 3 UUR

Contemporary.

Je geheugen is iets grappigs. Het is er en tegelijkertijd ook niet. Met Jack ga je al dansend spelen met jouw geheugen. Je neemt jouw do’s & don’ts onder de loep. Hoe vormen onze waarden en meningen ons proces. Tijdens deze verdiepende masterclass ga je opzoek naar de antwoorden als maker.

Robin Berkelmans | 22 november 2020 | 3 UUR

Instant Composition.

Instant Composition gaat over dans laten ontstaan in het moment in een compositie van één of meer dansers op de vloer. Voor Robin is dansimprovisatie het hart en essentie van de dans. Tijdens deze masterclass wordt gevraagd naar jouw eerlijkheid, moed, vertrouwen, overgave, creativiteit en kunstenaarschap, Dit kan je met jouw groep inzetten.