deDansMakers test

de DansMakers.

deDansMakers van deDansPunt richt zich op dansdocenten en dansmakers die zich verder willen ontwikkelen in het maken van choreografen en daarmee hun dans en dansers naar een hoger plan willen tillen. Met deDansmakers bieden we inspirerende masterclasses en coaching door professionele choreografen met diverse dansstijlen en werkwijzen, waarbij de creatieve & artistieke ontwikkeling staat.

Masterclasses

Wil je coaching om jouw maakproces, een concept van een voorstellig of een dans onder de loep te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste coach/choreograaf wordt gekoppeld aan de dansstijl en leervraag van de dansmaker.

Inschrijven masterclasses.

Schrijf je nu in! Wil jij ook in het voorprogramma staan van één voor deze voorstellingen? Meld je hieronder aan. Maximaal 15 plaatsen per masterclasses.

Denden Karadeniz | 21 november 2021 | 3 UUR

Urban Contemporary.

Voor Denden is Urban Floorwork een mix een unieke blend van diverse dans stijlen en dans achtergronden die tot een zeer fysiek bewegingsidioom samenkomen. Tijdens deze masterclass verdiep je je als danser of maker ook in de werkmethodes en processen onder begeleiding van Denden.

Info
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven
www.cke.nl

Ticketprijs masterclass
Normaal tarief inclusief servicekosten |  € 37,50
Ticketprijs studenten tarief inclusief servicekosten |  € 30,00

Over Denden Karadeniz.

Biografie
Denden Karadeniz is danser, choreograaf, dansdocent en oorspronkelijk begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zichzelf heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. Hij heeft zijn vernieuwende visie laten zien bij het grote publiek tijdens The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance, Time to Dance en ook in theaters met verschillende urban / moderne dans gezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dans gezelschap “Zero Dance Theatre”.Jack Gallagher |  8 november 2020 | 3 UUR

Contemporary.

Je geheugen is iets grappigs. Het is er en tegelijkertijd ook niet. Met Jack ga je al dansend spelen met jouw geheugen. Je neemt jouw do’s & don’ts onder de loep. Hoe vormen onze waarden en meningen ons proces. Tijdens deze verdiepende masterclass ga je opzoek naar de antwoorden als maker.

Robin Berkelmans | 22 november 2020 | 3 UUR

Instant Composition.

Instant Composition gaat over dans laten ontstaan in het moment in een compositie van één of meer dansers op de vloer. Voor Robin is dansimprovisatie het hart en essentie van de dans. Tijdens deze masterclass wordt gevraagd naar jouw eerlijkheid, moed, vertrouwen, overgave, creativiteit en kunstenaarschap, Dit kan je met jouw groep inzetten.