deDansMakers test

de DansMakers.

deDansMakers van deDansPunt richt zich op dansdocenten en dansmakers die zich verder willen ontwikkelen in het maken van choreografen en daarmee hun dans en dansers naar een hoger plan willen tillen. Met deDansmakers bieden we inspirerende masterclasses en coaching door professionele choreografen met diverse dansstijlen en werkwijzen, waarbij de creatieve & artistieke ontwikkeling staat.

Masterclasses

Wil je coaching om jouw maakproces, een concept van een voorstellig of een dans onder de loep te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste coach/choreograaf wordt gekoppeld aan de dansstijl en leervraag van de dansmaker.

Inschrijven masterclasses.

Schrijf je nu in! Wil jij ook in het voorprogramma staan van één voor deze voorstellingen? Meld je hieronder aan. Maximaal 15 plaatsen per masterclasses.

Jack Gallagher |  8 november 2020 | 3 UUR

Contemporary.

Je geheugen is iets grappigs. Het is er en tegelijkertijd ook niet. Met Jack ga je al dansend spelen met jouw geheugen. Je neemt jouw do’s & don’ts onder de loep. Hoe vormen onze waarden en meningen ons proces. Tijdens deze verdiepende masterclass ga je opzoek naar de antwoorden als maker.

Robin Berkelmans | 22 november 2020 | 3 UUR

Instant Composition.

Instant Composition gaat over dans laten ontstaan in het moment in een compositie van één of meer dansers op de vloer. Voor Robin is dansimprovisatie het hart en essentie van de dans. Tijdens deze masterclass wordt gevraagd naar jouw eerlijkheid, moed, vertrouwen, overgave, creativiteit en kunstenaarschap, Dit kan je met jouw groep inzetten.