De DansPuntjes Theatertour

deDanspuntjes Theatertour.

LET OP: DANSGROEPEN IN NOORD- BRABANT. Pak nu je kans met om in één van de deelnemende theaters in Noord- Brabant jouw dansPuntje te presenteren!

Je kent ze waarschijnlijk wel… onze ronde, gekleurde, vinylen dansvloertjes van 2 meter doorsnede. In een workshop voorafgaand aan een dansvoorstelling krijgen jouw dansers (max. 8p.) de kans om een eigen DansPuntje te creëren. Hierbij staan hun eigen dansmoves centraal, geïnspireerd door het thema van de gekozen voorstelling. Een professionele coach, die ervaren en getraind is in het concept van deDansPunt., zal hen begeleiden. Wij stemmen met jou af wanneer de workshop op jouw locatie plaatsvindt.

Waar het mij om gaat is dat iedereen zichzelf kan ontdekken in dans en dit is waardevol voor een rijk leven.

Voorafgaand aan de voorstelling presenteren je dansers hun eigen dansPuntje in de foyer van het theater. Aansluitend mogen ze gratis in het publiek gaan zitten en genieten van de voorstelling.

Interesse..?
Bekijk alle locaties en data via onderstaande lijst & schrijf je zo snel mogelijk in met jouw groep. Kosten deelname per groep & voorstelling: € 50,-. (dus niet p.p.!) Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Geen evenementen gevonden!Behoefte aan meer informatie?

Wil je meedoen aan een activiteit en lukt het inschrijven niet, heb je vragen of informatie te delen, stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op. Mail ons via activiteiten@dedanspunt.nl o.v.v. danspuntjes theatertour.

Voorgaande edities.